top of page

Gastro İncirliova’da Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulu, Gastronomi Derneği ve İncirliova Belediyesi işbirliği ile 6-7-8 Eylül 2017 tarihleri arasında Park İncirliova'da Gastro İncirliova 2017 eğitim kampı düzenlendi.

Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen aşçılık ve pastacılığa ilgi duyan 64 kursiyer, Gastronominin inceliklerini, alanında uzman şeflerden öğrendi. Farklı branşlarda Türkiye Aşçılar Milli Takım Şefleri, Uluslararası Şefler ve Türkiye'nin ünlü şeflerinden oluşan 25 kişilik eğitimci kadrosu tarafından verilen eğitimlerden istifade eden kursiyerler, aldıkları eğitimin kendileri için son derece faydalı olduğunu dile getirdi. Bu organizasyonla katılımcılar, eğitimin yanı sıra konserler ve çeşitli etkinliklerle günlerini dolu dolu geçirdi.

Organizasyon hakkında bilgiler veren Davutlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bertan Akyol "Elimizden geldiğince bölgemizde kendi bölümlerimizle ilgili organizasyonlar düzenleyip, projeler üreterek marka yüksekokul olma yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. “Gastro İncirliova'nın” eğitim koordinatörlüğünü üstlenen Davutlar Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Ahu Sezgin ise "Alanında uzman şefleri toplayarak üst düzey bir eğitim kampına imza attık. Çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Proje sahibi Davutlar Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi, Gastronomi Derneği Başkanı ve Türkiye Aşçılar Milli Takım Direktörü Emrah Köksal Sezgin "Bizlere ve projemize inanan başta İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ve Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Bertan Akyol'a teşekkür ediyorum. Katılımcılar, eğitimciler ve bu işe gönül veren herkes bu işe büyük bir katma değer kattı. İlimizin Gastronomi anlamında da marka bir şehir olabilmesi için çalışıyoruz. Yeni projelerle ve desteklerle bunu hep birlikte yapabileceğimize inanıyorum. Bu konuda Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan' bizlere büyük destek oldu." diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.


Gastro İncirliova 2017 eğitim kampı düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi.


bottom of page